Ny visuell identitet för Social Solutions

Ny visuell identitet för Social Solutions


Vi har arbetat hårt den senaste tiden och efter alla långa kvällar och sena timmar är det himla kul att se att de har gett ett fantastiskt resultat!

För oss är den personliga, individuella synen på kommunikation och hur vi kan se kunder och deras behov i det perspektivet det som styr vårt arbetssätt. Vi ville förstärka detta i färg och formspråk på ett tydligare sätt, något som vi känner att vår nya visuella identitet kommunicerar på ett bra sätt.


Med input, strategiska vägval och kommentarer från hela teamet har vår riktigt, riktigt vassa grafiska formgivare Jimmy Larsson utvecklat design i konstens alla former som avspeglar vad Social Solutions står för.

Vi hoppas att ni känner lika starkt som vi gör att vår visuella identitet är estetiskt tilltalande, effektiv, kommunikativ – snygg helt enkelt!

När ni spanar in vår nya design på hemsidan, passa samtidigt på att besöka vår Facebooksida (facebook.com/SocialSolutionsAB), där vi firar premiärdagen med att lansera vår tävling där första pris är en iPad 2.

Varma hälsningar // Peter Stier